Jag har köpt ett nytt soffbord föresten!

 
Kanske inte skitbra bild men whatever. Ett mörkbrunt som ser lite slitet ut. Ovalt. Egentligen lite för långt för mitt vardagsrum men man blir van vid hur det ser ut... Jag bryr mig inte, det var så fint.
 

 

Åka båt!

Idag tog jag och familjen båten till Åland för att käka buffé och handla taxfree haha... Men jag var typ 100 på att det skulle vara skitväder men det var fan superfint! Det blev molnigt när vi skulle hem sen så det blev perfekt för då var vi inne och käkade och skit. Trevlig dag idag!

 
 
 


Ghostbusters

Okej så.... Den nya Ghostbusters...
 
Det är sånt jävla snack om feminism och att "män kan inte acceptera att en film har fyra kvinnliga huvudroller" och bla bla blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa men liksom... Jag, som en ung kvinna, tycker att den bara ser så jääääävla sämst ut. Den verkar inte ett dugg jävla kul.
 
Jag tror jag sett trailern två eller tre gånger och jag vill bara verkligen INTE se den. Alls. Undra om jag ens skulle vilja se den om jag får betalt. Det beror på hur mycket pengar. Men liksom jag vill inte slösa tid eller liv på den.
 
 
Så om jag hör en enda till kommentar om feminism och skit... Skjut mig.
 


Crown The Empires nya video!

Så jääääääääääävla grym!
 
 
 
Så jäääävla creepy!
 
Jag har hört två andra låtar som de precis släppt men var inte riktigt taggad på dom... Men så släppte dom den här... Daaaaaamn.... Älskar den!
 


The Purge: Election Year

 
Det är dags för årets purge då allt är lagligt under 12 timmar, inklusive mord.
Senatorn Charlie Roan kämpar emot USAs årliga purge som även lockar många turister, men detta gör henne till många farliga människors mål under dessa 12 timmar. När hennes försäkrade hus under början av natten blir under attack av en rasistisk anarki-grupp så kan hon bara lita på en man: hennes personliga säkerhetsvakt Leo Barnes som försöker skydda henne ute på gatorna fulla av folk som deltar i The Purge.
 
 
Så jävla brutal. Så jävla najs. Jag tror det här är den bästa hittills. Den första var helt okej. Den andra var så jävla bra för att man fick se hur det såg ut ute på gatorna. Och den här är också ute på gatan men har ännu mer story, plus att den kändes mycket mörkare än de andra två. Och Frank Grillo var tillbaks. Han är bra. I like.
Det enda jag inte riktigt gillade var tjejen som var ledaren för det där tjej-gänget. Hennes skådespeleri var inte riktigt tipptopp. Men annars så!
 


Heeeeeeyyyyy

Jag gav upp säsong 3 av The 100 för den var fett tråkig, men man kanske ska ge den en chans?
 
 
 


Emily

Jag är så jävla kär i den här versionen av Charlie Simpsons låt Emily. Originalet är på hans senaste skiva, men den här är som en accustisk live/studio version... Den är så jääääävla bra!
 
 
 
 


Intressant: NASAs mest imponerande bild hittillsPå bilden ovan så ser man en bild som NASA tagit och är den skarpaste bilden som någonsin tagits på galaxen Andromeda. Det är en bild på 1.5 miljarder pixel, och är mest imponerande när man zoomar in på den, då man ser detta:

 
 
 
Klicka på någon av bilderna för att komma till sidan där du kan zooma in och kolla själv!
 

 

Stranger Things

Nya serien Stranger Things som släpptes på Netflix för några dagar sedan har jag lyckats kolla igenom nu. Den var najs! Den är inspirerad av en massa Stephen King och klassiska filmer från 80-talet som E.T, Goonies, Poltergeist, DET och en massa annat.

 
 
Kolla på den om du inte har nåt bättre för dig.
 


Today is a sad day....

Igår vad lika tråkig... Efter att jag fick höra om min fina kisse Alice som fick bli avlivad igår förmiddag.
 
 
Jag kan inte fatta att hon är borta... Min bebis... Inte gammal alls. Typ max 7 år gammal. Max. Vet inte exakt hur gammal då vi tog henne från min kusin. Men hon var fortfarande jävligt ung när vi fick henne.
Hon har haft problem med hälsan sedan vi fick henne men nu hade hon fått extrema problem med njuren och typ knölar i magen och ont i munnen. Så hon fick avlivas... Jag fick inte säga hej då...
 
 
Allt jag kan hoppas på är att hon har det bra med Sal, Jimmy och Freddie. Dom får ta hand om henne tills jag kommer.
 


Mina änglar

 

 

Ursäkta men det här är det finaste jag sett

 
I want it.
 

 

BREAKING BENJAMINS NYA VIDEO!!!!!

SÅ JÄVLA SNYGG!!!!!
 
SÅ JÄVLA BRA!!!!!
 
 
 


Nu är jag också klar med Fear The Walking Dead

Jag visste inte att nya säsongen hade kommit ut föränn typ nån vecka sedan... Så kollade igenom skiten igår och idag. Den här säsongen var MYCKET bättre än förra. Men tror det är för att förra säsongen så hände det inte mycket i de första avsnitten för det byggde upp mycket av storyn och man fick se hur allt började och spårade ur. Nu hände det grejer i varje avsnitt och man får se hur folk kämpar för sin överlevnad och att folk kan verka snälla men visar sig vara fiender och tänker bara på sin egna överlevnad typ. Det var najs. 
 


Intressant: Riktiga Hobbits?

 
För 50 000 år sedan levde det människor som var endast en meter långa i Indonesien som forkare döpt till Homo Floresiensis men som numera kallas för riktiga Hobbits på grund av deras längd. Man har hittat skelett nedanför en grotta på ön Flores som man först trodde var endast 12 000 år gamla men efter ytterligare forskning verkar det som att de dog ut för ungeffär 50 000 år sedan. Anledningen till varför dessa "hobbits" dött ut har man inga bevis på, men man tror att det kan var på grund av oss då man vet att Homo Sapiens passerade genom Indonesien runt den tiden de dog ut. Eftersom vi är större så kan det vara så att vi helt enkelt tog deras mat och verktyg osv. men man kan inte bevisa riktig varför de dog ut.
Dessa hobbits vägde ungeffär 25 kilo som vuxen och stog endast en meter lång, men man har kommit fram till att de inte var människor. De var släkt till oss, men var inte en form av Homo Sapiens utan hörde mer till den andra utdöda arten Homo Erectus och hade blivit mindre under generationer, men det kan forskarna heller inte vara säkra på.
Så även om mycket forskning har gjort så kan man fortfarande inte komma fram till om de hör till oss människor, homo erectus eller om de var en egen art.
 

 

Tänk vad mycket Sam och Dean har gjort för oss människor

 
 
 
Nu är jag på Supernatural humör
 


Divergent: Allegiant
Tris och de andra tar sig över muren för att se vad som finns på den andra sidan. De plockas upp av några främmande flygfarkostar och tas till en helt ny anläggning för att sedan få nya jobb. Tris får en specialbehandling vilket börjar göra Four misstänksam, och hans misstankar bevisas när han skickas ut på ett jobb. Nu börjar de undra om det var så mycket bättre på andra sidan.
 
Den här filmen var ungeffär av samma kvalitet som den förra. Inte superbra men ändå bra. Den första är ju självklart bäst. Men det blev liksom samma grej att Tris och Four är de som tar hand om fienden nästan helt själva med lite hjälp av de andra. Och det är klart att dom vinner. Det är något man redan sett nu. Men den var rätt najs ändå. Mycket action. Mycket springade. Mycket slagsmål. Yup.
 

 

Jag och Lovisa var fan i fjärilshuset i helgen!

 
Jag tog många bilder, men mycket hamnade på snapchat... och mycket ligger och ruttnar på mobilen.
 
Det var en chill dag, varmt och fuktigt som fan där inne så jag är glad och var glad då att jag inte hade fixat håret. Det kändes lite som skansen typ. Alltså med djuren och skit. Skoj.
 

 
 

Äntligen har jag kollat klart på Supernatural!

 
Jag hade tre avsnitt kvar som jag av någon anledning inte sett förrän nu.
Orkar fan inte kommentera men har blandade känslor och åsikter.
 
 


Jag har insett en sak

Inte värsta grejen, men man märker en skillnad bland folk omkring mig. Liksom jag känner nästan smaken av hur min omgivning förändrats, vilket är något bra.
Förut kände jag min jävligt tom. Ensam. En del av mig gör fortfarande det, men just nu känner jag att folk omkring mig faktiskt bryr sig om mig. Liksom genuint bryr sig, och jag är fan inte van vid det. Det är klart att jag har haft folk omkring mig som brytt sig, men inte som jag har nu. Jag har kunnat öppna upp mig mer och vara ärlig om mig själv och hur jag mår. Vilket är något jag aldrig kunnat göra.
 
Det är en konstig grej. Jag kan inte förklara det riktigt men hela jag är jävligt svart och vit. Jag har aldrig mått sämre men samtidigt har jag aldrig mått bättre. Jag önskar att jag kunde hitta något i mitten.
 


Update

Okej. Det senaste jag skrev var nya tapeter. Fint! Jag har gjort om lite i vardagsrummet, jag ska bara få mitt nya soffbord så kan jag dela med mig av hur det ser ut.
 
Jobba jobba jobba.
 
Jag såg The Conjuring 2 på bio med kära Bea! Den var creepy. Jag gillade den. Typ exakt som första filmen, kanske lite fler jump-scares men den var najs.
 
Sen har jag också börjat se en ny serie som finns på Netflix som heter Touch. Den är inte ny men jag har aldrig sett den... Den har bara två säsonger men jag tyckte den var skitbra! Ligger i mitten av säsong ska fortsätta nån dag med att se klart...
 
I torsdags drog jag, och tre kollegor på after work, där vi fick sällskap av ännu en kollega lite senare samt en av mina gamla kollegor som jag tvingade dit! Jag la bara upp en bild på instagram som jag kan dela:
 
Tessi och Jessi! Det där var i början också, sen spårade det ur lite... Men det var supertrevligt, bra väder... Dagen efter var däremot inte så kul... Vi alla var bakis. Men det var fredag så whateverrrrrr.
 
Jag shoppade lite med mammsen i Mall Of Scandinavia nån dag också... Och snart ska jag hem till henne och umgås för hon är ensam hemma i en vecka. Så det ska bli mys.
 
Jag hade tänkt skriva en personlig sak i det här inlägget... Men jag ångrade mig... Jag ville inte gör det deppigt. Long story short så är allt helt upp och ned med mig iallafall. Många glada dagar, fler deppiga. That's it!
 


RSS 2.0