Nya tapeeeeteeeer!

Jag har väntat så jääävla länge på dessa tapeter... I över ett år. Först tappade dom bort min jävla beställning, sen avbokade dom skiten så jag fick göra om allt och vänta igen. Idioter. Men efter det nya året så sänktes priset så jag tjänade lite på det. Nu är dom här! Det är vita tapeter med guldmönster! BLING!


 
Kul att flytta på absolut ALLT. Hyllorna, soffan, tvn och tvbänken, alla mina filmer och prylar - ALLT.
Kan jag bara få tillägga att jag har fanimej lite muskler ändå... Mamma och pappa kom igår för att hjälpa mig flytta undan allt, så kom folket och tapetserade idag, blev klara... Och jag kunde fan inte vänta. Så jag flyttade tillbaks allt själv. Soffan var väldigt tung. Tv bänken med tvn på. Det var tungt. Soffbordet. Mattan skakade jag av lite, den var superfet fan... Mina hyllor... Så nu har jag tränat lite.

Det firade jag med citronkladdkaka och glass. Jag kände att jag förtjänade det.
 
 
 


Det här är typ jag. Alltid.

 
Jag har inte kollat på Sunny in Philly på ett bra jävla tag... Men jag tycke att det spårade ur och var fan inte ens kul. En regning dag kanske.
 

 

Karen Walker

 

 

Intressant: Costa Ricas stenbumlingar

I Costa Rica hittade man på 1930-talet olika stenbumlingar som varierade i storlek mellan 2 cm i diameter till 2 meter i diameter. Det väldigt underliga med dessa bumlingar, något man ännu inte löst idag, är att de har en helt perfekt rund form. Efter att ha hittat krukskärvor vid stenarna så har man kommit fram till att de blivit gjorda under en 1700 år lång tidsperiod mellan 500 till 2200 år sedan. Man har hittat flera hundra av dessa klot och de största väger upp till 16 ton! Hur och varför finns dessa perfekta stenklot, och vem har gjort dom? Man fann kloten först placerade i trekanter eller linjer som pekade mot den magnetiska nordpolen, så man tror att de hade ett astronomiskt syfte, men det är bara en teori. Hur som helst så hade de människor som gjort bumlingarna högt utvecklade matematiska kunskaper. Något jag absolut inte har.

 

 

Midsommar!

 
Jag är inte med  på nån bild... Tack gode Sal...
 

 

Svar

 
 
Hon har sina stunder... Haha nej HON ÄR BÄST! Jag ska försöka rama in svettbandet på nåt sätt. Och biljetten!
 
 


Torsdags-supande

 
 
Why not?
 
Några av killarna på jobbet tvingade mig att ta en öl med dom, så jag tänkte "aa... om nån bjuder så kan jag offra en kvart tills nästa tåg kommer. Sure."
Men dom snackade bara fotboll och annat tråkigt skit... Free drink iallafall. Först fick jag en cider men lyckades byta bort den efter halva till en öl hahahaha... Den var alldeles för söt, till och med för mig.
 


JAG GLÖMDE

När Breaking Benjamin var klara och hade typ precis gått av scenen eller liksom precis gick iväg så kastade nån ett svettband in i publiken (jag såg faaan inte vem det var för alla var så långa och ivägen) men det flög liksom mot oss och en tjej slängde sig på det så jag tänkte bara "okej, varsågod bitch" men Bea slängde sig också efter det och det blev KRIG! Det såg så kul ut och jag hejjade på Bea som faaaan liksom HON LÅG PÅ GOLVET (du är så jävla bra Bea) medan den där tjejen STOG PÅ svettbandet. Vilket var hennes fucking misstag för jag puttade undan henne lite subtilt så hennes fot skulle lyfta så Bea kunde ta det hahaha...

Bevis:

 
 
!!!!!!!
 
 


Då har man sett Breaking Benjamin för tredje gången!

Det blev lite ändrade planer med sällskapet, originellt skulle jag gå med fyra folk plus Moe och mina föräldrar men Moe och mina föräldrar hade glömt/trott att det var en annan dag så min kära vän Dessi fick köpa Moes biljett, och Lovisa och hennes snubbe köpte mina föräldrars. Så det löste sig iallafall, och vi hade skitkul som en hel grupp! Vi var ett sällskap på 8 människor vilket jag aldrig varit med om på en konsert. Det var skitkul faktiskt. Det enda som sög med hela skiten var att det var så äääääckligt varmt där inne! Vi var svettiga innan förbandet spelade fan. Jag svettades ÖVERALLT och det verkligen rann svett när Breaking Benjamin spelade. Och det stog en mur av långa killar framför oss så jag såg Ben typ 30% av hela deras spelning. Men när jag hoppade såg jag! Tyvärr orkar man inte hoppa i en timme när det är sådär varmt och klibbigt.
 
 
 
 


En massa jävla kärlekstrams

Jag har lyckats undvika det hela mitt liv men då kommer allt nu på en och samma gång.
 
For fucks sake.
 
Lägg av.........
 
Jag hatar att konfrontera och förklara mig själv och mina känslor. Men sen kommer dom blandade känslorna och man vet inte riktigt hur man själv känner eller vad man ska göra eller säga.
 
Kärlekstrams helt enkelt. Varför existerar det. Så jävla dumt.
 


Breaking Benjamin imorrn

 
Ångest. Blandade känslor. Jag hoppas på det bästa.
När jag väl är där kommer jag väl gråta av glädje. Sen blir det alkohol.
 

 

Säsongsfinalen av Orphan Black

Då var Orphan Black slut.... Eller den här säsongen iallafall... Den var skitbra! Så jävla bra! MEN. Säsongsfinalen kändes bara så jävla svag. Det var ett bra avsnitt, men inte som säsongsfinal. Det hände inte riktigt något som fick det att kännas som en final.

 
Det där med Rachel och Sarah var väl rätt intensivt men annars... Sen fick man ingen scen med alla i samma scen som man brukar få! What the fuck! Ska man sitta och vänta på nästa säsong nu? Fuck that.
Kan dom inte bara göra säsongerna längre för faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
 


Nu har jag knarkat igenom OITNB

Jag och resten av världen har väl gjort det antar jag. Det bästa med den här säsongen:

 
Och om du inte sett den nya säsongen så var väl det kanske lite av en spoiler men.... Det finns ännu en spoiler som jag inte tänker dela med mig av men fyfan. Jag vill inte se nästa säsong. Jag blev så jäääääääävla besviken.
 
Annars var det en skitbra säsong.
 

 
 

Varför har ingen sagt åt mig att lyssna på Crown The Empire?

Dom var ju feeeeeettttttttttttttttttttt najs!
 
 
 


PELLEEEE

Jag fick en fin bild på Pelle för några dagar sedan <3


 
JAG ÄLSKAR DEN KISSEN! Men kan inte klappa honom varje gång jag ser honom för ibland är det folk ute på gården och då ser jag bara så töntig ut som klappar kissen liksom... Men när ingen ser mig då jävlar! Han kommer ju fram och mjauar, man måste ju klappa då!
Det gör ont i hjärtat när jag ser honom och ser att det står nån människa i närheten för jag måste bara gå förbi då... Men jag kollar alltid tillbaks och halvgråter.
 

 

Central Intelligence

 
Calvin's High School återträff är på gång och han känner verkligen inte för att gå då han inte riktigt har något imponerande jobb att skryta med. Men när han får ett friend request på facebook från en gammal klasskamrat som han senare går ut och dricker med så får han sig sitt livs mest spännande äventyr som kommer ändra honom för alltid.Trailern fick filmen att verka MYCKET roligare. Den var kul, men vad som förstörde den lite var tyvärr The Rock. Jag älskar honom, han var anledningen till varför jag ville se filmen - och det var inte hans fel (tror jag) det är bara det att hans karaktär kändes så jävla överdriven. Och man fick inte riktigt se något av det i trailern men han spelade så jävla dum bara. Lite som en blondin/fratboy. Hur jag nu ska förklara det. Men mycket action och komedi. En underhållande film som man kanske hellre vill streama på datan än att gå och se på bio.Intressant: Bubbleboy

David Vetter blev diagnoserad med SCID efter sin födsel den 21 September 1971. SCID är en förkorting för Severe Combined Immunodeficiency vilket är en ärftlig sjukdom som försvarar kroppens immunsystem till den punkt då deras kropp nästan inte klarar av nånting. De får infektioner mycket lättare och en exponering av patogener skulle kunna vara dödlig. Lösningen för David var att ge honom en bubbla att bo i. Bokstavligen.
Davids föräldrar fick en son innan David som föddes med SCID och dog efter 7 månader. Läkarna sa att om de fick ett till barn skulle barnet ha en 50% chans att också få SCID. De bestämde sig för att skaffa ett till barn och gjorde sina förberedelser ifall att barnet skulle fått den ärftliga sjukdomen. När David föddes togs han direkt till sin sterila miljö. Barn med SCID kan bli botade med en donation av benmärg vilket var planen för David, men då hans syster inte gav en positiv match så gick det inte.

 


Han fick bara leva i 12 år, och under de åren levde han mest på ett barnsjukhus i Texas men flyttade hem till sina föräldrar och sin storasyster senare där han också dog av lymfom. Allt han fick in i sin lilla upplåsbara sterila bubbla var man tvungen att sterilisera. Mat, vatten, blöjor, kläder, leksaker - allt. Något som tog ungeffär en veckas förberedning. Den enda beröringen han fick var genom ett par specialgjorda handskar som satt fast i bubblan. Bubblan hölls också uppblåst av en kompressor som var väldigt höggljudd vilket gjorde kommunicering med David lite svårt.
När han blivit lite äldre så fick han en benmärgstransplation av sin syster, även om hon inte var en match. Hans kropp stötte inte bort menmärgen, men tyvärr så inehöll den spår av ett vilande virus, något som inte upptäcktes förrän det var försent.
 


Har jag någonsin varit så bakis i hela mitt liv?

Jag tror fan inte det alltså...
 
 
Igår ordnade jag och Lovisa ett litet kalas som en sorts sen födelsedagsfest / bara en random liten hangout eller whatever. Synd att inte fler kunde komma men vi hade kul! Planen var att vi skulle hänga hos mig, dricka lite, sen dra ut och träffa en till kompis, kanske två. Men vi körde beerpong. Och saken är den att någon sa att vi kör en till runda! Det var jag och Lovisa mot tre killar. Så hon och jag fick ju i oss mer alkohol. Men grejen är också att vi hade typ ingen öl. Den första rundan var det tre öl, två breezers och en shot minttu. DEN ANDRA RUNDAN hade ölen tagit slut, så det var tre shots minttu, två shots Jack Daniels och en shot tequila. Jag var redan väldigt full, och vi förlorade den rundan. Så när vi skulle dra ut så lyckades jag få på mig jacka och skor sen blev det svart. En av killarna fick bära mig till sängen där jag sen låg och spydde. Både jag och Lovisa blev packade och spydde men hon lyckades komma till toaletten iallafall. Jag kunde inte röra mig.
 
Idag alltså..... Aa.... Inga ord...
 

 

Jag önskar att Orphan Black hade fler än 10 avsnitt per säsong

 
Det är två avsnitt kvar av den här säsongen. Den har varit så jävla bra...
 


Idag har man solat och firat

Jag har försökt sola typ hela dagen, och sedan åkt till föräldrarna för att grilla och fika. Gött!

 
 
Jag fick en liten jordglob som jag petat på när jag var på Indiska, och lite godis, pengar och en fin jordgubbsplantagrejja som man hänger! Det har jag också velat ha skitlänge. Yay!
 


En av mina facebook vänner har släppt en musikvideo!

Han är med i ett band som heter Shot Of Hornets, och de släppte precis sin första video till deras första singel, och om jag ska vara helt ärlig så tänkte jag först "aja, jag kan väl kolla in lite snabbt hur dom låter..." men alltså jag blev så jävla positivt överaskad.
 
Dom låter fan fett najs!
 
 
 
Det liknar Fightstar, vilket är ett av mina favoritband. Och hans också, därför har vi varandra på facebook för det var så vi började prata lite. Det är han som sjunger/spelar trummor!
 
Titta, lyssna, dela!
 


Nu är nya Bad Girls Club slut

Bara den sista delen av the reunion som är kvar... Det har varit en bra säsong fan.

 
Såg nyss del 2 av the reunion och Tanisha sa en sån jäääävla bra grej: You are in charge, what you allow is exactly what will continue. You are the CEO of your motherfucking life. You demote, promote and fire motherfuckers you feel neccessary.
 
Det måste vara det bästa någon någonsin sagt i hela Bad Girls Club.
 

 

Vad fan har hänt i mitt liv?

Jo, jag har jobbat.
Men lite annat kul som hänt vid sidan om:

 
Jag såg nya Captain America som jag inte kommer orka skriva om men den var FETTTTT bra! Typ 4/5. Sen har jag klippt mig, har också blekt det lite men har inte tagit kort, JAG SÅG SIMPLE PLAN på Gröna Lund vilket också var så jäääävla kul även om det var pissigt väder. Dom är så jävla bra live alltså... Sån jävla energi! Jag har käkat så jävla mycket jordgubbar så det är nästan lite pinsamt. Efter att skitvädret passerat så har det varit skiiinande sol vilket resulterade i att jag och mina två käraste kollegor gick ut till thai-stället som är mittemot jobbet och satte oss där för att käka. Så jävla gott var det...
Sen har det också varit mors dag, så jag och mina föräldrar, brorsan, min moster och hennes man samt min mormor och morfar drog till nåt fint ställe i Solna där man kunde sitta ute och käka buffé.
Sen har jag fyllt år också... Vilket jag inte sett fram emot alls. Fyfan. Jag ville INTE fira mig själv, jag vill fortfarande inte men blir tvingad. Jag ska försöka få allt det överstökat i helgen. Jag fick en fin klocka av min finaste vän Lovisa som jag hade pekat på när vi var ute och shoppade! Så jävla grymt, har velat ha en klocka skitlänge men fick snålslag när vi kollade runt. Så fick jag en marabou och lite annat godis av en kollega... Jag försökte hålla min födelsedag hemlig på jobbet för jag ville inte ha en massa GRATTIIIIIS när man kom till jobbet. Men det gick inte att undvika tack vare liksom facebook och snapchat och allt. Aja... Det var typ allt.
 
Så lite har väl hänt.
 


RSS 2.0