Half-sack borde fått vara med längre

 
 


När kommer Star Wars på dvd?

Jag behöver Oscar Isaac

 
 
Hela filmen var så jävla värd att se bara för honom.
 

 

Disney-marathon?

 
Hell yes...
 


Låt Juice prata för fan

 
JAG HAR FORTFARANDE INTE KOMMIT ÖVER MIN LILLA JUICY!
 
Kolla inte på Sons Of Anarchy.
 

 

Shadowhunters

Jag började kolla på Shadowhunters, för jag såg att det var en heting med. Plus en till detalj men jag vill inte avslöja något ifall nån tänkt se, eller precis börjat kolla. Men om man verkligen känner mig så kan man lista ut det.

Så kolla in den här jäveln:

 
 
Så jäääääävla fint ansikte! Och jag kände igen hans namn, så jag kollade upp honom för att få reda på varför, och såg då att hans syrra är den här jävlen:
 
 
 
It runs in the family... Varför är vissa människor så jävla fina, så sitter man själv här och ser ut som en rumpnisse...
 
Anyways, det tog ett tag för mig att faktiskt börja kolla, för det första avsnittet var så jäääääävla töntigt så jag nästan skrattade. Dialogen, manuset, utförandet, allt. Storyn. Jag kollade typ på första halvan av första avsnittet en dag, tog andra halvan nån dag senare och gjorde samma sak med andra avsnittet. Men så satt jag hemma idag med migrän och kände bara för att dega på soffan och kolla på nåt nytt, så jag kollade klart på hela skiten. Man kom faktiskt in i storyn sen efter att man kommit över hur töntigt det är.
 


Dagens låt

 
 
JAG ÄLSKAR HANS MUSIK
 


Nu har jag kollat klart på Supernatural

Jag har kollat igenom allt jag missat, äntligen!

 
Det har varit rätt så bra avsnitt faktiskt, jag trodde inte det för jag gillar inte huvudhandlingen men typ alla avsnitt var sidouppdrag som de gjorde. Typ ett avsnitt var om huvudhandlingen.
 

 

The Way Way Back

 


Duncan's sommarlov startar som en mardröm, men visar sig bli bättre än vad han någonsin kunnat förvänta sig. Med några uppsidor och nedsidor så upptäcker han vem han är genom några oförväntade kompisar på en vattenpark.
 
En söt dramakomedi med Steve Carrell som the bad guy. Inte jättemycket som hände direkt men jag satt kvar, för man kände lite med huvudkaraktären att han hade det jobbigt och inte hade några kompisar, och var väldigt blyg och awkward. Men jag älskar såna filmer när han/hon äntligen hittar nån kopis och personligheten kommer äntligen fram och karaktären börjar le och ha kul. ÄLSKAR såna filmer. Love love love.
 

 

Jag tror jag måste se China Moon

 
Allvarligt.
 

 

Waiting 
Vad händer i köket av restaurangen du käkar på, och vad gör de anställda med din mat? Några unga anställda på en vanlig lunch/middag restaurang leker sin "visa kuken"-lek samt bråkar om sitt personliga liv och jävlas med gästernas mat om de inte är snälla.
 


Ingen riktig HAHA komedi, men definitivt underhållande och ett par mindre skratt här och där. Den var inte superkul utan mer något lite halvt roligt att kolla på när man har tråkigt. Jag skrattade riktigt högt EN gång mot slutet när en av tjejerna visade sin "privata del" och en av killarna skrek "den ser så arg ut!" eller nåt. Det var kul.
 
 


Vad somnade jag till igår kväll?

Den här jävla musiken
 
 
 
Jag vet inte hur jag hamnade där. För jag satt och bläddrade på smart-tvn och VET att jag kollade på ett par gamla The Veronicas videos, och efter ett tag hamnde jag liksom på System Of A Down, och hade gett upp så jag bara lät allt rulla på. Så jag somnade till det här, och lite senare spelades helt plötsligt Slipknot. Jag vet inte hur jag kan slappna av när sånt spelas, men jag gör det. Mysigt.
 


Jag och Moe kollade igenom massa avsnitt av Orphan Black


 

Vi båda är taggade inför nya säsongen!
 


Den här gifen får mig alltid att skratta

 
Så jävla klockren!
 

 

EverestDen sanna berättelsen om hur Rob Hall hjälpte Beck Weathers och resten av en grupp bestiga Mount Everest år 1996, och kampen mellan liv och död flera tusen meter upp i luften.En två timmar lång film som är baserad på en sann händelse om ett par mindre grupper av människor som skulle försöka komma till toppen av Mount Everest. Första halvan av filmen var rätt så tråkig, inte mycket hände och det kändes inte riktigt som att de försökte bygga upp berättelsen utan... Man fick helt enkelt bara se alla som skulle dit, när dom kom dit, och när dom börjar klättra. Men sen mot mitten av filmen och mot slutet så blev den bättre. När tårarna ville fram, då blev den bra. Men första halvan var svag. Jag tror det var Josh Brolin som höll mig kvar.
 
 


Jag älskar de här bilderna på Jill Haworth!

 
Vet inte varför. Bling bling.
 

 

Men vad faaaaan Criminal Minds!

 
 
Asssssåååååååååå.... Vill jag kolla om Morgan försvinner? Jävla skit.... Han och Penelope var ju för fan en av anledningarna till varför jag älskar serien!
 
 
 Jag är inte ett dugg intresserad av The 100 längre

Jag har sett de första avsnitten av nya säsongen

 
Men sen tog jag en paus när jag började med Sons Of Anarchy, och när jag var klar med den och skulle fortsätta med The 100 så var jag bara så jävla otaggad. Jag startade avsnittet jag låg på men stängde av.
 
Den här säsongen verkar bara så jävla tråkig.
 

 

Glad påsk!

Påsken firar dagen då Jesus återuppstod tre dagar efter att han dött. Detta är den första kristna traditionen som firades, och är den viktigaste kyrkodagen under året.
 
 
Den första historien om en kanin/hare som gömmer ägg publicerades år 1680, som nu blir kallad för påskharen.
 
 
Namnet "easter"  kommer från Eostre eller Eastre, en anglosaxisk gudinna som symboliserade ljus och gryning samt ägget och haren, och hedrades vid hedniska festivaler för att fira vårens ankomst.

 
 
 
På 1800-talet fungerade påskägg som födelsebevis. När många familjer inte kunde gå till närmaste stadshus för att lämna in ett personbevis, så kunde ett ägg accepteras som en metod för identifiering. Ägget färgades och personens namn och födelsedatum skrevs på ägget. Det var helt lagligt och accepterat av domstolar och andra myndigheter.
 
 


Bad Girls Club har börjat igen!

Två avsnitt är fan ute! Det är lite annorlunda den här säsongen, nu kommer dom in som systerpar. Skoj!
Dessa två är helt jävla galna

 
Den blonda skriker på den andra hela jävla tiden och blir typ irriterad när hon andas liksom... Jag vill allvarligt slå blondinen på käften liksom ta det lugnt. Hon är för högljudd när hon gör frukost och är då "pinsam och skämmer ut sig". Giiiiirl....
 
 

 

Issues är ute med ny låt och video!

 
 
Fettttttttttttt najs! JAG LÄNGTAR TILL NYA SKIVAN!
 


Once Upon A Dead Man

 
Okej så Charlie Simpson är en av mina favoritmusiker och han var med i Busted (som precis återförenats, yayyy!) och är med i Fightstar som är ett av mina favoritband, han har två soloalbum och nu har han ÄNNU ett band som heter Once Upon A Dead Man! Jag har hört två låtar hittills och gillar dom! Vet inte om deras musik finns på spotify, men kolla in lite snabbt på youtube vettja!

Det är inte rock utan lite mer... Fan vet jag... Chill musik med lite mer energi? Jag är så dålig på musikstilar. Men det var najs.
 
 


Svar

 
Jag såg klart hela för ett par dagar sedan, och håller fortfarande fast vid mitt första intryck, lite smått cheesy men bra iallafall. Jag gillar när man måste gissa vem det är. Tyvärr blev jag lite besviken när mördaren avslöjades, och jag gillade inte hur det slutade. Men som helhet gillade jag den!
 


Ibland kan jag nästan få mig själv att skita på mig av rädsla

Jag satt och läste lite creepy berättelser (av någon jävla anledning, bra idé liksom) och nu när jag visslade lite för mig själv så tänkte jag "tänk om jag visslar, och så hör jag någon i hallen eller nåt som visslar klart melodin jag precis visslade.
 
Varför tänker jag så för. Jag sitter ju bara och väntar då på att någon ska vissa i hallen och att jag måste dyka ut genom fönstret typ. For fucks sake.
 


Scream serien på Netflix

Så nu har jag suttit och utforskat lite mer på Netflix och hittade en serie som heter Scream, och är i samma stil som Scream filmerna och Jag Vet Vad Du Gjorde Förra Sommaren. Den påminner lite om typ Harper's Island, Bates Motel och Pretty Little Liars. Lite halvt cheesy men är hittils rätt så najs! Har bara sett tre avsnitt men planerar att fortsätta kolla.
 
 

 

Natalie Wood parfym!

 
Cooooolt! Natalie Woods döttrar har skapat en parfym som är inspirerad av parfymen Natalie använde i stort sätt hela sitt liv, från tonåren tills hon dog. Dom villle att den skulle vara lik originalparfymen fast mer modern! Jag vill sniffa! Undra om den luktar gott. Kostar för fan 95 dollar på hemsidan. Fuck that. Men vill ändå lukta.
 


Min älskade Juice!

 
Nu när jag skaffat Netflix kan jag gå in på vilket jävla avsnitt jag vill och gråta över min fina ängel!
 

 

Jag tänker kolla på Merlin från början

 

 

Misfits finns på Netflix!

 

 

Idag kollade jag på Merlin

 
Det var trevligt. Jag utforskade Netflix lite och såg att den fanns! Så jag var tvungen att kolla lite.
 

 

Intressant fakta: Varför blev Abraham Lincoln mördad?

 

Det kända mordet på president Abraham Lincoln är något de flesta vet om. Han satt på Ford's Theatre i Washington D.C den 14 april år 1865 när han blev skjuten i huvudet av John Wilkes Booth. Abraham Lincoln var USAs 16e president men var den första av fyra att bli mördad.
Men varför blev han mördad? John Wilkes Booth stödde slaveriet som pågick i USA, och Lincoln hade planer att stoppa det. Booth hade från början planerat att bara kidnappa presidenten och föra honom till Virginia där han skulle hållas fånge tills ett antal fångar från inbördeskrigets läger skulle släppas. Men han ändrade sig efter att ha varit på ett folkmöte där presidenten sa att han ska låta afroamerikaner rösta. Booth hade två medbrottslingar som skulle utföra mordet på Lincoln men de backade ur och lämnade Booth själv. Men han var bestämd, och sköt Lincoln med en kula i bakhuvudet vilket INTE dödade honom omedelbart, utan dödade honom 9 timmar senare på ett närliggande sjukhus. Efter skottet ropade han det kända citatet "sic semper tyrannis" vilket betyder "Så må det alltid gå tyrannerna" vilket härstammar från mordet på Julius Ceasar.
John Wilkes Booth blev nu den mest eftersökta personen i Unionen och blev dödad 10 dagar efter mordet på presidenten.
 


Stephen FryOh, how I adore him.
 
 

 

Svar

 
Bara mitt efternamn står på dörren... Så hur människan vet vad jag heter och vart jag bor är väldigt underligt... Men jag har inte orkat anmäla... Det känns så larvigt även om typ alla jag känner tycker att jag ska göra det... Om nåt mer händer så får jag väl ta tag i det men orkar fan inte!
 


Alltså ursäkta mig

Men för nån timme sedan, kanske två, så fick jag ett fucking brev i min jävla brevlåda. Jag gick för att kika, och såg att det var ett kuvert med mitt jävla namn på. Inget frimärke eller nåt, uppenbarligen handlevererat. Så jag öppnade och så här stog det:
 
 
Bitch, what? Sexintouch? WHAT? Någon har lagt ner tid på att skriva ett skumt brev med mitt namn och nämna nån random jävla dejtingsida och ger sin mail och GÅR OCH LEVERERAR DET TILL MIN JÄVLA DÖRR asså skojar du? Ska man ringa polisen eller nåt? Jag blir fan paranoid som in i helvete!
 
Jag sover med en kniv inatt.
 


Hela min helg har varit Criminal Minds

 
Storstädat lägenheten, kollat på Criminal Minds, åkt hem till föräldrarna för att käka, kollat på Criminal Minds. Vaknat, kollat på Criminal Minds, dragit och handlat, kommit hem och kollat på Criminal Minds.
 

 

Kära Tomas

Gubben på jobbet som jag står brevid alltså... Jag satte ju upp den här bilden vid hans data:
 
 
Och den är fortfarande kvar! Så jag stog och tänkte skriva ut en bild på Juice från Sons Of Anarchy åt mig själv som jag skulle sätta upp på min data, men när jag googlade honom så kom det så jäkla många bilder på honom utan tröja så jag fick en liten idé... Jag skrev ut den här bilden:
 
 
Och satte upp den vid Tomas data. Han märkte den inte på jäääättelänge, så en annan kollega hann skriva ut ännu en bild, fast på Zlatan utan tröja. Bara för Tomas verkar ha nåt emot Zlatan. Jag vet inte vad det var. Men hursomhaver så hade han märkt bilderna när jag var på rast, och när jag kom tillbaks så fanns BARA bilden på Sal kvar! Först tänkte jag "hahaha, han sparade Sal... " men så kom jag på "nej! Juice! Min ängel!" Så såg jag att han hade lagt den på skrivbordet, men Zlatan var i soptunnan. Så jag satte upp Juice igen. Och bilden är kvar. Så nu har han dessa två bilder vid sin data. Vilket jag tycker är lite kul.
 


Intressant fakta: Isdal-kvinnan

Den 29 november år 1970 hittades en död kvinna i Bergen, Norge. Nära kroppen hittades ett bränt pass, en packad lunch och en tom spritflaska samt två tomma flaskor som luktade bensin och ett dussin sömntabletter. Dödsorsaken var kolmonoxidförgiftning och brännskador men hon hade också minst 50 sömntabletter i kroppen och hade fått ett hårt slag mot huvudet.
När man bara läser det ovan så tänker man på ett vanligt mord. Men när man undersökte fallet så blev det lite mer intressant...
 När man skulle kolla hennes fingeravtryck så såg man att de slipats bort. När man undersökte hennes tänder så kom man fram till att hon varit hos en tandläkare i Latin Amerika.
Hon hade två väskor som man hittade på en tågstation i Norge, där i fanns en massa kläder där alla lappar tagits bort. Det fanns också ett recept på en lotion men alla namn och datum hade tagits bort.
Man gjorde en skiss baserat på hennes utseende och vittnen som man publicerade runt i flera länder. Polisen kom då fram till att hon rest runt mycket. Hon hade varit i flera länder i Europa och använt nio olika falska identiteter: Jenevive Lancia, Claudia Tjelt, Vera Schlosseneck, Claudia Nielsen, Alexia Zarna-Merchez, Vera Jarle, Finella Lorck och Elizabeth Leen Hoywfer. Vittnen sa att hon använde olika peruker, och man hittade journaler skrivna av henne som var i koder. När man listade ut koderna så var det platser som hon besökt och datumen hon var där. Vittnen sa också att hon pratade flera språk som tyska, franska, engelska och holländska. Hon hade bott på flera hotell i Bergen och hade hon bytt rum flera gånger samt verkade tillbakadragen och lite rädd. Hon beskrevs som 165 cm lång med breda höfter, fin klädstil och ett exotiskt utseende.

Den 24 November, 5 dagar innan hennes kropp hittades så var det en man uppe på en vandringsstig i Bergen som gick förbi henne. När han såg henne märkte han att hon hade helt fel kläder för att vara på en vandring, att hon var klädd "elegant". Hon verkade rädd och försökte säga något men hade två män bakom sig i mörka kläder. När han några dagar senare hörde att en kvinna hittats död i samma område som han hade sett henne och såg skissen som släppts så kontaktade han polisen, men fick bara höra av polisen han pratade med "Glöm henne, hon är avslutad, fallet kommer aldrig att lösas."
 
 


Jag insåg precis att...

... det tog mig typ exakt en månad att kolla igenom alla sju säsonger av Sons Of Anarchy.... Och då kommer jag ändå hem från jobbet runt 18.30 och lägger mig runt 22.00 plus att man handlar, lagar mat, tvättar håret (som tar ett tag för mig då jag plattar och skit), städar, träffar folk och gör skit på helgerna. Hur fan lyckades jag?
 
 
 

 

Too precious for this world

 
 


Igår samlade jag modet

Jag berättade för vår teamleader om min depression. Eller jag förklarade lite snabbt att anledningen till varför jag får ett skumt humör ibland är på grund av att jag har depression. Det var svårt att få ut orden och jag var så jääääääääävla nervös. Egentligen har jag ingen aning om varför, liksom man tror att det bara är att säga det. Men det är själva situationen när personen är tyst och lyssnar och väntar på vad det är man ska säga osv osv. Så undrar man hur reaktionen kommer vara. Men han var lugn, nästan som att det inte var något nytt. Så undrade han om jag kände mig bättre, men så sa jag nej, För det gjorde jag ju inte, det var bara något jag behövde berätta, men så sa han att han kände sig bättre. Jag antar för att han äntligen fick en förklaring. Jag frågade inte. Men nu märker jag också att jag blir annorlunda behandlad, vilket jag inte ville skulle hända. Han ger mig ovanligt många komplimanger och säger att jag kan komma och prata om vad jag vill, när jag vill, så fort jag inte ser glad ut liksom. Men han bryr sig iallafall.
 


Criminal Minds spoilers!

Nu har jag äntligen kollat igenom det jag missat av Criminal Minds! Det var typ två avsnitt, men iallafall!
Trodde jag missat mer...

 
 
Slutet var så fint! Mina ögon läckte lite.
 


Jag har hittat en ny knarklåt!

 
 
Good good!
 


Skaffa ingen favorit om du ska kolla på SOA

Speciellt inte Juice. Det är svårt, men det var jättejobbigt att ha honom som favorit. Stressen, sorgen, frustrationen, alla dom där jävla känslorna alltså. Man blir helt förstörd.
 
Min jävla ängel.

 
 
Mina ögon börjar svettas lite när jag tänker på honom.
 
 


FÄÄÄÄÄÄRDIG med Sons Of Anarchy

 
 


Det här var jag under typ hela sista säsongen, och speciellt näst sista avsnittet:

En jobbig dag på jobbet, men en sak fick mig på lite bättre humör

Igår satte jag upp den här bilden vid vår teamleaders data:
 
 
(Sal Mineo)
 
Och han märkte inte den föränn i förmiddags. Men sen reagerade han heller inte förrän på eftermiddagen då han sa att det kan tas på fel sätt och att han inte är lagd åt det hållet, men att han har en liknande kropp så om jag gillar den där kroppen så kommer jag gilla hans och bla bla bla. Så tänkte han lägga undan den och då sa jag bara "men ge mig den då" så tänkte jag sätta upp den vid min data. För den där bilden är inte menad för att ligga och samla damm, den hänger man upp och dyrkar. Men så ändrade jag mig, och satte upp den på en av gubbarnas data, och sa "den här får du, titta och njut" typ. Och faaan var vår teamleader skrattade, och sa "om det var JAG som hade satt upp den där så hade du bara slängt den!" men gubben gillar mig, så bilden sitter fortfarande kvar där hahaha!
 
DET ÄR JU FÖR FAN SAL MINEO I DUSCHEN
 


Idag gjorde jag något jäääävligt jobbigt på jobbet

Så jag har lite psykiska problem med humöret och så, och igår hade jag en jobbig dag. Allt var skit. Jag mådde så jävla dåligt, vilket märktes för jag orkade inte riktigt prata eller skratta eller nånting. Jag hade noll energi. Men ville inte berätta för någon eller prata med någon. Jag brukar hänga med två andra tjejer i min ålder som jag käkar med och går på rast med, men jag behövde den sisa rasten för mig själv, så jag gick utan dom. När jag kom tillbaks var de redo för rast och undrade om jag skulle haka på men sa att jag redan tagit min rast, och jag såg pausen på en av mina kollegor. Hon var typ 20 meter bort, men jag såg. Och jag tänkte "nu kommer dom tro att jag är sur på dom". Och jag hade rätt om det.
 
Så idag bestämde jag mig för att berätta om min depression till dom, med tanke på att jag får såna här perioder och dagar ibland och då är det mina kära kollegor som påverkas. På första rasten sa jag till den andra kollegan, och hon var superförstående vilket var så jävla skönt och hon tyckte det var starkt av mig att berätta. Jag var så jävla nervös och hade så jävla svårt att få ut det. Men det gick bra. Jag bad henne berätta för den andra kollegan åt mig för jag kände att det var tillräckligt svårt att säga det en gång. Tyvärr behövde jag berätta för en tredje kollega också. Han är typ kollega/teamleader i våran grupp, och han påverkas mycket av mitt humör, men han förstår också när man ska hålla sig borta och vet hur han ska bete sig när han märker att jag är nere vilket är skönt, men jag vill att han ska veta anledningen till varför jag är sådär. Jag sa att jag behövde berätta en sak men visste inte hur jag skulle säga det, så han sa bara typ "kom när du är redo". Men jag blev liksom aldrig redo, jag fick panik varje gång han närmade sig. Och han sa ett par gånger under dagen att jag kunde berätta vad det var, men jag sa bara "senare" eller "inte nu".
 
Jag ska försöka igen på måndag.
 


Lights nya skiva

Hon ska släppa ett akustiskt album i april, och jag hörde precis den akustiska versionen av Meteorites... Asså det är en av mina favoritlåtar, men den här versionen mördade den typ. Och inte på ett bra sätt då. Fan... I did not like.

 
Men det kommer säkert finnas nåt bra där på. Man har ju hört annat hon gjort akustiskt som är bra.
 


Intressant fakta: Gibbons tvillingarnaJune och Jennifer var tvillingar som föddes år 1963 i Barbados till föräldrarna Gloria och Aubrey Gibbons. De flyttade till Wales kort efter de fötts och stog varandra väldigt nära. Deras dialekt vaar svår för folk att förstå då de även pratade snabbt. I skolan var dem de enda svarta flickorna och blev då också mobbade för sin hudfärg. Lärarna lät dem gå hem tidigare för att undvika mobbning, vilket började göra flickorna tillbakadragna. Deras dialekt och språk blev ännu svårare för folk att förstå, och tillsut slutade de prata med folk, och pratade bara med varandra. När de var 14 så försökte terapeuter få dem att prata med andra men lyckades inte. De skickades till två separata skolor för att bryta deras isolation, men det gick inte heller.
När de två återförenades så stänge de in sig i sitt sovrum och lekte samt gjorde pjäser med dockor. De började hitta på historier och började tillsut spela in dem på band för att ge till deras lillasyster och började senare skriva.
När de börjat bli äldre så begick dem båda flera brott inklusive mordbrand vilket gav dem 14 år i ett mentalsjukhus för kriminella, där Jennifer också dog år 1993.
 

 

Bilder från nya Orphan Black säsongen!

 
JAG LÄÄÄÄÄNGTAAAAAAAAR!!!!
 
 

 

Trailern för nya Ghostbusters

 
 
Nån som är taggad?
Av nån anledning blev jag inte det... Den verkar inte alls kul... Blah...
 


Men ursäkta dig

 
Nu får han ju förfan ta och lägga av! Alldeles för snygg!
 

 

RSS 2.0