Uppenbarligen lägger jag inte upp ett skit här längre

Så jag får komma hit ibland och bara typ... Fill in the gaps. Saker händer hela tiden helt plötsligt, men jag är inte en sån som måste dokumentera allt som händer. Men vissa saker dyker upp på min facebook eller instagram!
 
Som början av denna dag:
 
 
 
Jag och Bea åkte hem till vår kära vän Dessi för ett teaparty! Fett mysigt.
 
Dessi gjorde en god sallad, sen hade Bea gjort morotskaka och jag hade gjort brownies. Efteråt drog jag och Bea till Mall Of Scandinavia för lite shopping. Awesome.
 


Jag och Lovisa grillade igår

 
Gött som fan! Synd bara att vädret var bajs.
 

 

Jag har hittat en ny youtubare som gör mig glad

 
 
Typ alla hans videos är så jävla kul. Speciellt när han har med sin brorsa. Kolla in Mad Lib Madness.
 


Intressant: Black eyed children aka BEK (black eyed kids)Under de senare åren så har det dykt upp mer och mer berättelser om folk som träffat eller sett barn och ungdomar med kolsvarta ögon. De flesta av dessa möten går likadant: att någon knackar på dörren och ser antingen ett eller två barn som ber att få komma in och låna en telefon, eller att de ber om någon form av hjälp. Men alltid med frågan om att få komma in.
Läskigt som fan, men får en att undra. Sant eller falskt? Om det är sant, varför är deras ögon svarta och vad vill dom? Vad är dom? Om det är falskt, hur kan så otroligt många berättelser dyka upp här och där, under flera års tid, med samma detaljer. Var det en läskig historia någon hittade på, och fler vill haka på och ge sin egna "sanna" historia om hur någon knackade på deras dörr.

Släpp aldrig in något barn som knackar på din dörr och ber om hjälp. Iallafall inte om han eller hon är totalt känslokall och monoton. Man märker väl om något inte står rätt till.
 

 

Shooter

 
En tränad prickskytt blir ditsatt för mordet på en president och är nu USAs mest efterlysta brottsling. Nu på rymmen så försöker han lista ut vem som sattde dit honom och varför, med hjälp av den enda personen i hela landet som tror på honom.
 
Om jag visste att Michael Peña var en av huvudrollerna i den här filmen så hade jag sett den MYCKET tidigare. Jag hade inga förväntningar vilket alltid är bra. Så besviken blev jag inte, jag gillade faktiskt filmen! Den var två timmar lång också, men intressant och spännande. Liiiite töntig ibland, mest när det gällde tjejen. Det är klart att hon står i sin bh med ett gevär liksom. Det är klart att dom blir kära också. Det är klart. Töntigt. Men annars så! Det var saker som hände hela tiden, med planering och action och dialoger. Den blev liksom aldrig tråkig.
 


Reunion!

Igår skulle folk från mitt förra jobb träffas på Gröna Lund för en femkamp och käka och dricka, så jag och Lovisa drog in lite tidigare för att åka lite karuseller och skit för att hänga med dom sen.
Först var jag lite tveksam om jag skulle gå för jag började få ångest över hela situationen men jag saknade dessa människor så jäääävla mycket så jag hängde med, och jag är så jääävla glad att jag gjorde det. Det var två pers som kom som jag inte visste skulle komma och jag var så jävla glad att se dom. Fyfan vad kul jag hade igår. Vi åkte en massa karuseller och drack. Sen drog vi alla vidare efteråt också för att supa mer. Så jävla mysigt!!!! Ingen verkade lack över att jag hade hakat på heller. Alla var välkomnande och vi alla snackade som om jag fortfarande jobbade med dom. Inget hade förändrats. Jag saknar dom!


 
 
Det råkade bli lite efterfest hemma hos mig sen också. Så idag är jag sådär härligt bakis.
 


Varför är inte Felix min bästa kompis?

 

 

Jag har förlorat intresset för typ allt

Förut kollade jag på typ 20 serier samtidigt. Nu bryr jag mig typ bara om Orphan Black, Bad Girls Club och Criminal Minds. Förut kunde jag se tre nya filmer i rad och såg MINST en ny film i veckan. Nu kollar jag knappt på film alls. Nya eller gamla.
Jag såg dock två nya filmer i helgen men orkade inte skriva om dom. Jag hade en jävligt jobbig eftermiddag/kväll i fredags så jag satte igång den animerade Home men däckade halvvägs. Fortsatte dagen efter. Den var skitsöt men uppenbarligen för en lite yngre publik. Sen såg jag Radio Rebel som var en jävligt typisk Disney Channel film. Ingen åsikt riktigt.
 
Jag vet inte ens vad jag gör när jag kommer hem från jobbet. Jag sätter igång Netflix eller youtube. Eller städar eller lagar mat. Tvättar håret. Tiden bara försvinner, jag vet inte vad jag gör. Sitter och har ångest typ.
 
Min gruppledare som är bra på att hålla mig distraherad om dagarna ska till New York nu i två veckor och jag har världens ångest över det. För jag vet inte vart mina tankar kommer ta mig när jag inte håller mig distraherad. Jag har så mycket tid på jobbet att bara tänka på mig själv och mitt liv vilket gör det viktigt att jag gör något som får mig att tänka på annat. Jag har bara två personer på jobbet som håller mig distraherad - han och en annan kollega.
 
Jag kommer ha två tuffa veckor framför mig. En dag i taget. Är allt jag kan göra.
 
Random babbel.
 


Den enda jag skulle acceptera att Oscar Isaac dejtade

 
Fett söta.
Annars är han min.
 

 

SÅ JÄVLA RANDOM

Jag köpte säsong 4 av Criminal Minds för ett tag sedan, och har precis börjat kolla på den. Jag kollade precis klart på andra skivan vilket är runt avsnitt 8, och det avsnittet jag precis såg handlade om det gyllene snittet/gyllene spiralen! PRECIS NÄR JAG SKAFFAT DEN TATUERINGEN. Hur jävla random är inte det????
Jag har lite svårt för att faktiskt läsa om det gyllene snittet för matte och skit är inte riktigt min grej, men jag fattade EN del av det rätt bra. Eller själva matte-delen. En snubbe som hette Fibonacci skapade en nummerserie som förklarar spiralen (typ) och där är det liksom 0 1 1 2 3 5 8 13 21 34 55 89 144 osv
 
Alltså varje tal är de två tidigare plussade ihop. Så  0+1=1 1+1=2 1+2=3 2+3=5 3+5=8 5+8=13 8+13=21 13+21=34 och så håller man på så resten av snitt liv. Det jag inte riktigt orkar fatta är hur man gör det till kvadrater. Men jag fattar kvadraterna iallafall! Hur man gör dem till en spiral. En enkel bild visar det liksom.
 

Är det typ vinkeln? Eller what the fuck? Jag orkar fan inte läsa allt... Om nån orkar... Snälla förklara... Jag är sämst som inte kan allt om det här när jag skaffat tatuering, men tycker skiten är intressant även om jag inte orkar läsa. Jag gillar bara att mönstret upprepar sig i konst, natur, himmel, jord, dna, universum. Allt.
 

 

Idag tog jag med morotskaka till jobbet

Den blev väldigt uppskattad!
Jag gillar att ta med skit till jobbet för de tar verkligen för sig och har hittills älskat allt jag tagit med mig. Jag mår bra av att ge lite ibland. Att få se någon njuta av vad jag gjort. Och hur glada de kan bli av att jag tagit med lite fika. Så jäkla kul.
 
 
 
 
Jag är fan skitglad över jobbet och kollegorna jag har. Det är så skönt att trivas och bli uppskattad. Vi har blivit som en liten familj. Och det är verkligen något jag behöver i mitt liv, människor som dessa. Dom är så jävla snälla, och visst kan man väl klaga över någon ibland men det brukar gå över. Och jag blir förvånad varje dag över att NÅGON ens uppskattar mig, över vad som helst. Här får man komplimanger om typ allt, och sånt lägger jag märke till för det händer inte särskilt ofta. Att det jag bakat är supergott. Att mitt hår luktar gott. Att jag är extra fin idag. Att jag var duktig när jag gorde det där eller det där. Eller att man får ett glatt HEEEEEJ och en kram när man ses på morgonen. Det värmer verkligen!
 


Det här var vidrigt som fan...

 
Men fett najs
 

 

Fakta: Jill Dudley och hennes söner

 


Jill Dudley verkade vara en helt vanlig mamma och fru, men efter att hennes man dog precis efter att hon fött deras tvillingpojkar så förändrades hon.
Hon gifte sig med en man vid namn Jack Dudley som var 20 år äldre än henne kort efter hennes mans död, och som var en väldigt strikt man. Han föredrog Jill och hans egna barn över hennes tvillingsöner Marcus och Alex som han behandlade som slavar. De tvingades till exempel sova ute i ett skjul istället för sina egna sängar. Men även som Jack var väldigt strikt och elak mot pojkarna så var han ingenting jämfört med Jill. Hon började bege sig sexuellt på pojkarna när de var väldigt unga. Detta utvecklades snabbt till att hon bjöd hem manliga vänner till sitt hem för att göra vad de ville sexuellt med pojkarna och med henne.
Pojkarna erkände vad deras mamma hade gjort med dom efter att hon gått bort och de hittade massor av bilder på sig sjävla som pojkar med olika sexleksaker. De skrev en bok om det som heter Tell Me Who I Am.
 
 


Woff...

 
Man-buns är inte riktigt min grej men på Jason Momoa så... Aaaa... Jaaaaaa...
 
 


Säsongsfinalen av Criminal Minds

Jag saknar Derek som fan, men är glad att det fortfarande fungerar utan honom!
 
 

 

Ny tatuering!

Eftersom jag var ledig idag så passade jag på att dra iväg och skaffa en tatuering jag velat ha så jävla länge! Ända sedan jag såg det avsnittet av Orphan Black så har jag velat ha den, det är Cosimas tatuering av det gyllene snittet.

 
 
Den är inte EXAKT som hennes, men nästan en kopia. Det blåa kommer se bättre ut sen när den läkt, det ska vara typ som vattenfärg. I love it.
 

 

RSS 2.0