Just nu finner jag lycka på youtube

Jag brukar ibland hitta något tillfälligt som gör mig glad, jag kanske förklarat det förut när jag hittat något som gör mig glad. Just nu är det ett gäng youtubare som vloggar. Så jävla enkelt, men otroligt underhållande och det gör att tiden går och ger mig några skratt.
 
Det här gänget!

Jag började med The Gabbie Show, sen har jag gått vidare till Zane och Heaths roliga vloggar, och ibland kollar jag lite på ScottySire.
 
 
David Dobrik är inte med på bilden men han och Liza är typ med i gänget också som dyker upp i varandras vloggar, och jag kan kolla in lite av deras videos också... Men alla dyker upp i varandras videos, och med tanke på att alla typ gör sina egna videos så FINNS DET SÅ JÄVLA MYCKET ATT KOLLA PÅ!
 
 
 


Låt-tips

När jag hittar nån ny låt eller nytt band/artist/grupp så brukar jag gärna vilja dela med mig, och har hittat ett par bra låtar med detta band:
 
Så DEN låten, sen borde du kolla in typ alla låtar från det albumet. Jag har fastnat för ett par låtar: Mobbin' Out, All In, Portals, Two Hearted och Runnin With Scissors. Det är dem som stog ut lite när jag lyssnade igenom hela albumet men gillade typ alla låtar så... Check it out!
 


RSS 2.0