Tips på en vegetarisk maträtt jag gillar

Det finns en färdig maträtt i frysdisken bland de vegetariska och veganska grejerna som jag gillar: halloumi hotpot. Men den är så jävla dyr och är liksom... Bara en portion. Så jag bestämde mig en dag för att improvisera ihop en egen jävel. Smakar inte exakt likadant och är mycket enklare än den färdiga som man köper men jag tycker den är fett god och den räcker till fler portioner så man tjänar pengar på att göra själv!
 
 
Såhär gör jag, och detta behöver du:
 
2 dl gröna linser
2 st halloumi ostar
1 burk kokosmjölk
En halv påse broccoli
3 medelstora sötpotatisar
 
Tina upp broccolin och skär i mindre bitar.
Tärna halloumin och stek.
Koka sötpotatisen och linserna för sig.

Ha i allt i en större kastrull och häll i kokosmjölken. Salta och peppra med vitpeppar (krydda med vad du vill egentligen men jag tar bara salt och vitpeppar). Låt det värmas upp och rör om tills det ser ut såhär:

 

Yeeeeeeeh..... Koka lite ris till, hur mycket bestämmer du själv.
Se till att smaka av lite medan du kryddar också. För fan.
Humans

Nu har jag kollat igenom båda säsongerna av brittiska sci-fi serien Humans.
 
 
Den var jävligt bra!
 
 
 
Jag hade ingen aning om vad den skulle handla om, utan hade bara en anledning till varför jag kollade in den:
 
Jag behöver inte så mycket mer än så.
 
Om du gillar spännande sci-fi så bör du se denna! 16 avsnitt totalt.
 

 

Tänk om man hade kunnat få se den här jävla mannen live

 


Eftersom jag varit borta och ÄR borta så mycket... 
 
You're welcome...
 
Jag glömde bort hans födelsedag förresten. I'm going to hell.
Fast... to be fair så har jag haft mycket i huvudet på sistonde. Hoppas han förlåter mig.
 


Santa Clarita DietSå en ny serie har haft premiär på Netflix som jag sett fram emot för jag älskar Timothy Olyphant och diggar Drew Barrymore. Jag såg bara några sekunder av trailern för jag ville inte få spoilers om vad som skulle hända men råkade få det ialalfall. Jag visste att det skulle bara en mörk komedi. Vilket var ganska spot on.

Den var kul och äcklig. Väldigt enkel också, inte FÖR mycket på gång men var ändå rätt kaotisk men kändes inte tung liksom. Den var kul att titta på. Men jag som är van vid skräckfilmer och äckliga grejer blev ganska... Svag i magen... Den var inte kul att kolla på när man äter. Blä. Eller så har jag bara blivit svag.
 
 
 
 
Den var inte HAHAHA kul men lite småkul.
Inte riktigt vad jag förväntade mig men... Jag gillade den. Bara 10 avsnitt som är 30 minuter långa. Lätt att knarka igenom. Den får 3/5. Jag önskar att den var lite roligare. Men dom gjorde den så kul den kan bli med tanke på handlingen. Ingen och inget är perfekt.
 
 


Fantastiska Vidunder

 
I samma värld som Harry Potter och gänget får vi se vad som händer i New York när en engelsman kommer dit och råkar släppa lös en av hans olagliga varelser och ett par av dess vänner.


Fan vad jag har svårt för han som spelar huvudrollen.
Själva filmen var inte särskilt spännande eller bra, det enda jag gillade var humorn. Jag fastnade aldrig och brydde mig egentligen bara om en av karaktärerna - som skulle vara den roliga delen av filmen. Filmen borde bara handlat om honom. Då hade den varit bättre. Om du sett filmen så vet du vem jag menar.
Mycket hände men den var ändå ganska tråkig. Snyggt gjord dock.
 

 
 
 
 

RSS 2.0