SUPERMEGA FILM OCH SERIE INLÄGG

Jag har varit borta ett tag. Jag kanske skriver om varför en vacker dag. Men startar typ inte upp min dator längre. Så jag har inte lagt upp nåting om filmer och serier jag kollat på. Därför tänkte jag lägga upp typ 90% av allt jag kollat på! Det får bli 90% för jag vet att jag glömt några... Men allt är i stort sett på Netflix om du vill kolla in något!

Lets begin:


Julfritt (Christmas With the Kranks)

Lite halvkul och halvstressig med lagom mängd av allt. Och jävligt irriterande grannar.


The Age Of Adaline

Jag hade ingen aning om vad den skulle handla om men den hade bra betyg så jag kollade in den. Positivt överaskad över den originella handlingen. Jävligt fin film.


Polarexpressen
Fett besviken. Det var skitkonstig. Jag hade jävligt svårt för denna.


En Ny Start

Kommer inte ihåg så mycket men tyckte den var lite halvtråkig. Men uppenbarligen tillräcklig för att kolla igenom hela och ge den tre stjärnor.


Conviction

Jag kommer ihåg NOLL från den här filmen. Men den var väl bra antar jag. Förmodligen för att hon var så bestämd över att få ut sin brorsa från fängelset (ja, du får kolla upp handlingen själv hahaaaaa).


Aliens In The Attic

Supertöntig film för en yngre publik. En typisk Disney Channel film som inte är från Disney Channel.


The Cave

Kommer inte ihåg så mycket här heller men en ganska svag skräckis helt enkelt.


The Lincoln Lawyer

Som ett helt okej avsnitt av Criminal Minds eller liknande polis serie.


Gone Baby Gone

Kommer ihåg noll. Absolut noll.


Camp Nowhere

En chill lördagmorgon-film om en massa barn som startar sitt egna sommarläger.


Texas Killing Fields

Kommer inte ihåg mycket. Har för mig att det inte hände mycket. Men den hade Jeffrey Dean Morgan så...


Memento

Jääääääävligt svår att hänga med i. Man måste vara superkoncentrerad och ha ett fett bra minne.


The Giver

Jag litar på att jag hade en bra anledning till varje betyg jag gett alla dessa filmer, och måste därför lita på denna. Jag kommer ihåg att den var originell och väldigt fin.


Repeaters


Den var väldigt... Upprepad... Hehe... Nej men som jag skrivit på typ alla betyg här: jag kommer inte ihåg mycket. Dom kunde typ gjort mer med vad dom hade men... Det kändes inte som att det fanns nån mening i handlingen.


The Awakening

En lite smått tråkig skräck/thriller.


Texas Chainsaw 3D

Kan jag få tillbaks mina 90 minuter? SÅ JÄVLA LAME.


Mona Lisa Smile

Den var väl najs? Jag vet att jag gillade den. Har för mig att den var lång dock.


Deck The Halls

Lite som den första filmen på den här listan: lite jobbig men lite kul och helt lagom av allt.


Sing!

Trodde den skulle vara bättre. Men den var jättesöt.


Dr Strange

Jag blev inte blown away, det var inte den bästa Marvel filmen men den var bra!


Don't Breathe

Jag satt spänd genom hela filmen. Det finns inte många skräckisar som gör så med mig men fan vad stressad jag var genom hela filmen. Och det var inte direkt något negativt. Det blev lite jobbigt men var liksom ändå något positivt då man inte vill bli uttråkad.


Possession

Creepy. Jeffrey Dean Morgan. Den var najs.


Why Him

En ganska typisk James Franco komedi men inte lika jobbig som dom flesta han är med i. Den var kul!


One Chance

Vet inte riktigt vad jag förväntade mig. Lite halvtråkig men fin.


Rogue One

Not impressed. Det kändes som att den enda anledningen till att de gjorde filmen var för att alla Star Wars fanatiker skulle få veta varför de förstörde dödsstjärnan så lätt i första filmen. Ett väldigt dyrt sätt att förklara något man bara kunde typ... Skrivit om... Eller nåt... Men den hade ett oförväntat slut. Tyckte jag.


Det Regnar Köttbullar

Jag ville se en animerad film jag aldrig sett förut. Den var inte så bra eller kul.

 
 
Serier som jag sett under tiden jag varit borta (inte så många):


The OA: Den här var lite skum... Jag gillade den verkligen men sista avsnittet var så jääääävla svagt så jag blev superbesviken. Plus att dom kunde skippat hela den där skumma dansen.

Senaste säsongen av Shameless: Kan inte Frank bara dö? Snälla? Ingen gillar honom. Han förstör hela serien. Snälla försvinn. Och alla som skriver serien måste fatta att dom inte kan ta bort Mickey.

Säsong 5 av New Girl: Jag trodde Megan Fox skulle göra serien tråkig men den var kul iallafall! Trodde hon skulle vara med längre... Hennes karaktär var lite dryg och tråkig men förstörde inte aillafall.

Zoo: Jag är inte klar med denna, är snart klar med första säsongen men känner att den börjar förlora sin spänning. Den var bra i början och sen lärde man känna karaktärerna men den börjar kännas lite svagare nu...

Frontier: Okej så... Det här är en ny Netflix serie med Jason Momoa (mmmmmmmmm) och jag kollade på den i stort sett bara för honom. Även om sjävla konceptet är supertråkigt så gillade jag den iallafall på grund av vänskapen Jason Momoa och irländaren byggde. Det kändes som att handlingen var endast för att bygga upp så man förstår vad det är för människor och vad det är för tid, vad som var viktigt då osv sov. Första säsongen har bara 6 avsnitt vilket gjorde mig besviken för jag var redo att knarka men nu har dom en jääävligt bra chans att göra nästa säsong riktigt bra då dom kan släppa allt som första säsongen handlade om. Dom kan bokstavligen göra vad som helst nu. Don't fuck it up. I have faith in you.


11.22.63
ÄNTLIGEN KAN JAG SKRIVA OM DEN HÄR SERIEN!
Jag var så otroligt skeptisk för James Fanco har huvudrollen och den handlar om att han åker tillbaks i tiden för att stoppa mordet på JFK. Men försök ignorera det och ge den en chans för den får fan 10/10! Den var såååååå braaaaa och jag försöker rekommendera den för alla jag ser/träffar/pratar med. James Franco är så jävla bra i drama roller och han gjorde mig definitivt inte besviken! Ibland har jag svårt för honom för jag tänker bara på alla komedier han är med i så jag glömmer alla drama han är med i. Det är sån otrolig skillnad mellan hans komedi och drama. Han borde verkligen ge upp komedi alltså... SNÄLLA KOLLA PÅ DEN HÄR! Det är en miniserie med 8 avsnitt som är typ en timme långa. En av de bästa grejerna jag sett fan. Den är på Orphan Black-nivå när det gäller kvalité. Händer saker hela tiden och är så jävla spännande genom hela skiten.
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0