Downton Abbey

Jag har hållt mig borta från den här serien då jag inte är särskilt förtjust i just denna tidsperiod (typ 1800-tal och tidig 1900-tal är jag så jävla ointresserad av). Serien utspelar sig i början av 1910-talet och man får se under 6 säsonger hur dom lever genom typ lite mer än 10 år om jag kommer ihåg rätt. Serien slutar i slutet av 20-talet.
 
HURSOMHELST så hade mamma knarkat igenom denna och sa att hon älskade den och jag har alltid hört så mycket om den och vet att den har bra betyg och allt det där så jag gav den en chans. Först var den lite halvtråkig, men jag märkte att jag var med intresserad av de som arbetade för familjen. Sjävla familjen var så jävla tråkig, och det tyckte jag nästan genom hela serien. Dom är rika och har rika problem.
Det var väldigt viktigt att jag hittade en favorit, annars hade jag nog inte sett klart serien.

 
 
Min beeeeeeeeeeeeeeebis!
 
Han är världens jävla douchebag men är det för han är så osäker på sig själv och hatar sig själv så han typ behöver få andra att må dåligt för att inte känna sig så ensam. Egentligen ingen ursäkt men i sista säsongen får man se hur allt kommer tillbaks mot honom och alla år av hans dåliga attityd slår honom i ansiktet och... aa... Jag tycker så jävla synd om honom.... Men det var han som fick saker att hända!
 
 


LIGHTS har släppt en ny låt!

 Eller hon medverkar på en ny låt, men är ju bara hon som sjunger så... I LOVE IT!


 
 
 


Holiday

För nån vecka sedan kom jag och familjen hem från Kap Verde där vi hade det jävligt najs.
 
 
 
 Mycket att berätta men jag är lat. Kort och enkelt: vi kom dit och blev genast uppgraderade till ett hus med egen pool där vi alla fick varsitt rum:

 
Det var varmt, men blåste mycket så man stog ut med att vara ute i solen. Tyvärr upptäckte vi att det var jävligt najs att bada i havet ett par dagar inann vi drog så vi badade bara där två gånger. Annars höll vi oss till poolen för att svalka oss när vi solade på baksidan.

Här är några snaps jag lade upp under veckan:
 
 
 
Jag gillade att vara sarkastisk och jävlig haha... Det fanns hemlösa katter som sprang runt! När vi satt i barerna och restaurangerna så kom dom och gick runt och gosade och tiggde mat, så jävla sööööta!!!!! Jag blev så kär!
 
Anyways det var min semester.
 


Intressant: Änglaljus över död boxare

Luther McCarty var en amerikansk boxare som dog i ringen efter en kort karriär.
Han föddes i Nebraska år 1892 och började boxas år 1911 när han bara var 18 år gammal. Även om hans karriär var kort, och han började ung, så blev han rätt så känd i boxingvärlden och man såg att han hade talang och potential. Men när han år 1913 mötte Arthur Pelkey så fick han ett "lätt slag mot bröstet" precis ovanför hjärtat och kollapsade på en gång, och förklarades död efter 8 minuter. Man tror inte att det var själva slaget som dödade honom utan en tidigare skada från att ha ridit, men kollapsen i ringen blev ändå hans död.
Något som har fått mycket uppmärksamhet med hans död, är inte bara att han dog i ringen, men vad som hände under självaste ögonblicket. En fotograf som satt i publiken och fotade lyckades få en bild av ett ljus som sken in i ringen, på just McCarty under tiden som han kollapsat och förklarades död. Ljuset varade i ungeffär tio sekunder och fick hela publiken att häpna.
Många tror att ljuset var helt random, och vissa tror att det kan varit mer än så. Men det är just det här ljuset och denna bild som gjort McCartys död och denna boxningsmatch så historisk.
 

 
Jag har truckkort!

Jag klarade teorin och körningen så nu har jag äntligen ett jävla trucckort!
Vi blev tvugna att skaffa det om vi ville vara kvar där vi är då det blivit mycket strängare med truckkort. ALLA måste ha det som jobbar på mitt jobb, även om man inte behöver köra truck så måste man ha ett truckkort.
 
Men det var superenkelt, teorin var rätt svår (tycker jag, men jag fick börja helt från scratch då jag inte visste ett skit till skillnad från andra) men på körningen behövde vi bara testa typ fyra olika truckar och visa att man kunde svänga acceptabelt och TYP förstog vad alla spakar och skit var så blev man godkänd. Det enda "svåra" var att vi alla behövde antingen ta upp eller ner en pall från ett stallage. And that was it. Done. GODKÄND!
 
 

 

Split

 
Handlingen står på postern. Typ. Han kidnappar tre tonårstjejer och håller dom inlåsta, och varken dom eller du vet VARFÖR. Så får man se honom och alla hans personligheter.
 
 
Saken är den att... Jag trodde det bara skulle vara en enkel thriller. Simple. Intensiv och spännande thriller. Och jag blev faktiskt väldigt besviken. Utan att avslöja nånting så.... Kan jag tytp inte säga nåt (haha) nej men den blev lite seg för att genom att fokusera på alla personligheterna så togs spänningen bort och jag kände att det hände inte mycket. Så betyget jag ger filmen är endast för James McAvoys skådespeleri och för själva konceptet av handlingen. Den kändes originell på den enkla sidan av handlingen att han var i stort sett 23 olika människor i en (man fick se kanske 6 olika personligheter) och att han kidnappade tre unga tjejer, så tack vare alla dessa persoligheter visste inte tjejerna eller en själv vem som skulle handskas med tjejerna eller vad han skulle göra. Vad som skulle hända. Men det var just där jag blev besviken för inte ett skit hände. Bara mot slutet och det var där handlingen förstördes för mig.
 

 

Daaaaamn

Jag har varit superstressad den senaste veckan på grund av truckutbildningen vi fått på jobbet. Jag har fått plugga teori i en vecka (vi fick inlogg och skit för typ två veckor sedan och jag gillar att göra allt i sista sekund). Imorrn är det uppkörning och jag gjorde precis teoriprovet som JAG FICK GODKÄNT PÅ! Man fick ha max 6 fel av 40 frågor och gissa hur många fel jag hade? 6 stycken. Typiskt mig.
 
 


RSS 2.0